Tarih: 9.04.2021| Okunma Sayısı: 801

Kurulduğu 10 Nisan 1845’ den bugüne kadar; gece gündüz, kar, kış demeden, zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin hizmet veren Emniyet Teşkilatımızın 176. kuruluş yıldönümünde tüm polislerimizin haklı gurur ve heyecanını, Yozgat Barosu olarak paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Aziz Milletimizin huzurunun teminatı olan polislerimiz, en önemli görevlerinden biri olan temel hak ve özgürlüklerin korunmasına hizmet ederek, güvenlik duygusunu tesis etmektir.Türk Polisinin, hukukun üstünlüğüne ve insan haklarına saygıyı her koşulda gözeten bir anlayışla görev ve sorumluluklarını bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da layıkı ile yerine getireceğine inancımız tamdır.

Yozgat Barosu polisimizin yanındadır. Bu duygu ve düşüncelerle;görevleri başında şehit düşen güvenlik güçlerimize Allah´tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla anıyor, bu onurlu görevi büyük bir özveri ile yerine getiren, başta Yozgat Emniyet Teşkilatı çalışanlarımız olmak üzere, tüm polislerimizin 10 Nisan Polis gününü kutluyor, kendilerine sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.

Yozgat Barosu Yönetim Kurulu Adına

Baro Başkanı